dijous, 15 de maig de 2014

CLOENDA DEL CURS
Sense gairebé  adonar-nos-en,  el curs ja s’ha acabat. Hem gaudit molt passejant per barris a vegades considerats allunyats del centre de Barcelona i reflectint després les troballes artístiques, sovint amagades o poc conegudes, que hi ha a molts indrets de la nostra ciutat.

A banda d’aquest treball en equip, hem tingut el plaer de compartir la classe amb un grup de companyes-company que ens han enriquit amb les seves aportacions i no cal dir amb la mestria de les dues professores que amb paciència  ens han aconsellat i ens han trasmès els seus coneixements.

Sovint, quan s’acaba un període, ens queda una sensació de buit, però,  com  passa sempre, ens resta la il·lusió de pensar a què ens dedicarem el proper curs.

Bones vacances i a reveure!

Magda i Carme

2 comentaris:

  1. Trobaré molt a faltar el vostre bloc que tants racons interessants ens ha mostrat. Teniu raó, ha passat de pressa, senyal que hi hem estat molt bé. Gràcies pel vostres comentaris que m'esperonen i aviso que encara penjaré alguna coseta més.
    M. Carme, el dia de Corpus d'aquest any és el 19 de juny. Potser ens trobarem a l'Ateneu o en algun altre ou ballador dels molts que hi haurà. Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Totes les vostres passejades per la nostra ciutat m'han interessat molt. Malgrat haver-hi viscut tota la vida, he descoberrt molts indrets, racons, arquitectes, escultors, pintors i artistes en general que, si no us hagués "visitat" de tant en tant, m'haurien passat desapercebuts! Un bon treball per a vosaltres i per a tots els internautes tafaners que us seguim. Per mi, un "excel·lent cum laude".
    Mercè Pons

    ResponElimina